Over PIXIE

PIXIE BODYWEAR - Ons bedrijf


PIXIE Bodywear v.o.f. is een Nederlands bedrijf,  gespecialiseerd in het vervaardigen van sportkleding, aerobickleding en danskleding, en eigenlijk alles wat gemaakt wordt van rekbare materialen zoals worstelpakken, roeishorts, turnpakken, balletkleding enz.
PIXIE Bodywear is het bedrijf van Miranda van Driel en Erwin van der Steen.

De PIXIE- collectie is een sportswear-collectie met de nadruk op aerobickleding en fitnesskleding, maar natuurlijk kunnen een zeer groot aantal modellen sporttops, sportbroeken en hotpants ook als vrijetijdskleding of om lekker in te gaan dansen, worden gedragen.

Productie in Nederland.
De gehele produktie van onze aerobickleding en fitnesskleding, vanaf het ontwerp tot aan het verpakken, vindt plaats in Nederland te Hellevoetsluis.
Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd en kan er erg snel worden ingespeeld op de laatste ontwikkelingen in modellen en kleuren.
PIXIE BODYWEAR heeft een uiterst modern atelier en gebruikt de nieuwste technologieën voor haar produktie.
Zo wordt er gesneden met een computergestuurd cad/cam systeem, hierdoor wordt op de millimeter nauwkeurig gesneden en heeft ieder kledingstuk dezelfde pasvorm! Omdat er op bestelling wordt gewerkt, kan de kleding ook op de gewenste lengte worden geleverd of in iedere kleur van onze colourcard.


Eerlijke aerobickleding.
De gehele collectie aerobickleding en fitnesskleding wordt in ons eigen atelier te Hellevoetsluis, dus in Nederland geproduceerd en PIXIE maakt dus geen gebruik van kinderarbeid of produktie in lage lonen-landen, onze aerobickleding is dus ook EERLIJK AEROBICKLEDING.

Ook worden alle stoffen bij Europese leveranciers ingekocht zodat er voldaan wordt aan alle Europese normen dus ook mbt de AZO verfstoffen.


Onze showroom.
Wil je onze collectie aerobickleding ook eens in het echt bekijken?
Natuurlijk ben je altijd welkom in onze showroom te Hellevoetsluis.
Maak vooraf wel even een afspraak op telefoonnr: 0181-390084 om langs te komen, zodat we voldoende tijd hebben om je een deskundig advies te geven.

Onze gegevens:

PIXIE BODYWEAR vof
Stephensonweg 8
3225 LW Hellevoetsluis
Industrieterrein Kickersbloem
Tel: 0181-390084
Fax: 0181-390085
e-mail: info@pixie.nl
www.pixie.nl